media

Cum sa alegi tricoul potrivit ...

Daca nu lucrezi in domeniu, dar esti foarte minutios cu proiectele tale, alegerea tricoului blank potrivit iti poate da dureri mari de cap. Sunt zeci de producatori si sute de modele de tricouri pe care le poti gasi, la o simpla cautare pe google. Asa ca nu te simti confuz cand nu reusesti sa te decizi asupra unuia singur. Tocmai de aceea am si facut acest minighid, despre cele mai populare tricouri si stiluri. Speram sa te ajute catusi de putin. Iata-le:

Tricoul din bumbac 100%
      

Asta e, probabil, cel mai popular tricou nu doar in tara noastra, dar aproape peste tot in lume. Cand aveti indoieli, alegeti tricoul din bumbac 100%.  Sunt printre cele mai accesibile si permit personalizarea prin aproape orice metoda. Problema e ca majoritatea acestor tricouri au materialul un pic tare, dar foarte putin. La noi puteti gasi urmatoarele modele de la mai multi producatori:

  • Fruit of The Loom - Original Full Cut Tee
  • Fruit of The Loom - Value Weight
  • Fruit of The Loom - American Heavy
  • Gildan - Heavy G5000

             De ce sa alegi tricouri din bumbac 100%:
  • Daca ai un buget mic – acest tip de tricou poate fi o solutie. Este printre cele mai ieftine.
  • Daca cei care il vor purta nu sunt extra-pretentiosi sau daca le imprimi pentru un eveniment – atunci alege acest tip de tricou.
  • Daca tricourile vor fi purtate in timpul unor activitati sportive – atunci ar fi bine sa iei unul mai gros, cum e cel de 165g/m2 sau cel de 180g/m2.

Tricoul ringspun 100% bumbac

Si acest tricou este aproape la fel de popular. Cand vine vorba de calitate, asta e calea pe care ar trebui s-o urmezi. Tricourile ringspun sunt mai fine si moi la atingere decat cele din simple din bumbac 100%.  La fel ca si celelalte tricouri, acestea permit personalizarea prin orice metoda. Preturile variaza, sunt si ieftine dar sunt si mai scumpe. La noi puteti gasi mau multe modele, unele din ele fiind urmatoarele:

  • Gildan - Ringspun G4000
  • Gildan - Premium G4100
  • Gildan - G64V00
  • Mantis - M105
  • Bella Canvas - 3406

             S-ar putea sa alegeti aceste tricouri ringspun 100% bumbac daca:

  •             Daca cei care le vor purta sunt putin mai pretentiosi – Daca iti permiti sa cheltui putin mai mult, va recomandam sa alegeti un astfel de tricou de la Stedman sau Bella Canvas. Veti simti imediat diferenta.
  •            Daca suntetio un grup, o trupa sau o echipa – inseamna ca sunteti aproape intotdeauna atenti la buget. Dar un upgrade la un tricou ringspun va pueteti permite – diferenta e de doar cativa lei in plus (maxim 10 lei). Primesti un tricou cool fara sa-ti ucizi contul din banca.
  •            Daca reprezinti un brand de imbracaminte atunci ar trebui sa alegi unul din aceste tricouri de la Stedman sau Bella Canvas. Sunt mai bune decat majoriatea celor pe care le gasesti in magazinele de fite din mall-uri.

Tricourile Duoblend

La putin timp dupa ce ne-am apucat de imprimare, ama vrut sa ne facem cateva tricouri care sa iasa in evidenta, prin calitate si aspect. Am ales tricoul duoblend de la stedman si putem spune ca sunt uimitoare.

Aceste tricouri sunt facute din bumbac si polyester, in proportii egale – 50 % - 50%. Sunt foarte delicate la atingere, sunt moi, nu intra la apa aproape deloc si se asaza extraordinar pe corp. In plus, culorile pe care le pun la dispozitie producatorii sunt foarte cool, majoritatea fiind heather. Sunt mai scumpe dar merita, credeti-ne!

             De ce sa alegeti unul din aceste tricouri:

  •           Daca vrei sa imbini aspectul cu confortul si, in acelasi timp, vrei ca imaginea companiei tale sa iasa in fata, atunci tricourile duoblend sunt alegerea potrivita pentru tine.

Tricouri TriBlend

Aceste tricouri sunt 50% bumbac, 25% polyester si 25% rayon.  Majoritatea vin in culori heather. Am vandut cateva unor clienti si au fost mai mult decat multumiti.  Iata ce poti gasi la noi:

Daca nu te-ai plictisit de citit pana aici, iti spunem ca poti comanda orice fel de tricou doresti. Chair daca nu-l gaesti la noi pe site, spune-ne ce vrei si iti aducem. Avem conturi wholesale deschide la mai multi distribuitori si suntem la curent cu aproape toate tricourile existente pe piata. Asa ca daca vrei ceva nou, probabil ti-l vom putea aduce daca ne rogi frumos.

Asadar, ce optiune e potrivita pentru tine? Pana la urma totul se reduce la costuri, care e audienta ta si ce vrei sa exprimi.

Comments: 0
No comments
Leave a Reply

Your email address cannot be published. Required fields are marked*