broderie pe tricouri si alte articole

Tricouri, bluze, sepci, echipamente de lucru, halate sau sorturi, prosoape, perne - toate acestea si multe altele, de fapt orice material textil, inclusiv piele, pot fi personalizate prin broderie, cu rezultate exceptionale! Aflati de ce buget aveti nevoie pentru proiectul dumneavoastra contactandu-ne pe e-mail sau la telefon ...

broderie pe sepci sau caciuli

Avem in dotare accesorii pentru broderie tubulara la toate masinile noastre  iar cu ajutorul lor putem executa orice fel de broderii pe sepci, caciuli,palarii sau orice alte articole care necesita aceasta tehnica.

patch-uri brodate si etichete

Patch-urile brodate , ecusoanele sau etichetele dau un plus de rafinament oricărui articol pe care sunt aplicate. Acestea pot fi brodate cu orice model grafic, logo sau sigla, fiind aplicate pe produsul final prin coasere, cu scai sau  termotransfer.
Pentru detalii si oferta de pret, contactati-ne pe e-mail comenzi@serigrafiebt.ro  ori pe livechat ...

broderie de dimensiuni mari

Deoarece detinem cele mai noi si performante masini de brodat de pe piata, putem executa broderii de dimensiuni mult mai mari decat de obicei, de peste un metru lungime și aproape jumatate de metru latime, fara niciun fel de intrerupere, cu maxim 15 culori.
Pentru a ne spune ce anume doriti si oferta de pret, contactati-ne pe e-mail comenzi@serigrafiebt.ro sau la telefon 0231 562 276/ 0749 978 659 ori pe livechat ...