media
0 Comments
14/08/2017 12:47

Tabara militara de airsoft Agafton-Botosani 2017.

media
0 Comments
27/08/2016 14:27

Felicitari TRUST MC BOTOSANI pentru ca a adus in acelasi loc, din toate colturile Romaniei, sute de pasionati ai motocicletelor, in cadrul unui eveniment ale carui zgomote, vuiete si sunete distincte s-au auzit pe strazile orasului si la tabara Agafton de langa Botosani.

media
media
media
0 Comments
17/08/2016 22:10
Felicitari organizatorilor taberei militare de airsoft de la Botosani!
media
media
media
0 Comments
18/07/2016 21:54

Felicitari organizatorilor taberei nationale de la Botosani “Reporter in bermude”! A fost la prima editie si le uram succes in continuare, sperand sa devina mai mult decat o traditie, alaturi de celelalte evenimente ce reusesc sa familiarizeze tara cu splendorile necunoscute ale judetului din cui.

media
0 Comments
28/06/2016 15:04

Vara e cel mai tare sezon. Vara nu dormi. Vara inseamna vacante la mare si masini cu geamuri impinse in portiere. Dar e din ce in ce mai cald si nici macar tricourile nu mai fac fata. Mai sunt insa cateva …

Tricourile ultra-usoare au ramas ultimul bastion impotriva caldurii si a soarelui naucitoare ce contopeste contururile lucrurilor ca intr-o pictura in ulei. Ca sa vedeti diferenta, mai jos, am facut o comparative intre un tricou obisnuit si unul foarte subtire.

media
media
media
media
media
media
0 Comments
27/06/2016 3:38

De multi ani de zile, printre proiectele importante ale Asociatiei culturale Vis de Artist din Botosani se numara si cel dedicat Zilei Europene a muzicii – 21 iunie. In acest an asociatia a apelat la serviciile noastre pentru tricourile personalizate purtate de participanti.

0 Comments
12/06/2016 16:15

Una din multele intrebari pe care le primim este daca putem face mostre. Unii din clientii nostril doresc sa vada cum o sa arate produsele pe care le comanda, inainte sa le comande. Este si normal. Insa, desi regulile sunt facute sa fie incalcate, va garantam ca nu exista niciunde o companie care sa va ofere mostre realizate prin serigrafie, fara sa va coste o avere.

Ca sa intelegeti de ce nu putem sa va oferim mostre serigrafiate (adica exact produsul pe care doriti sa-l comandati) trebuie, mai intai, sa intelegeti cum se face serigrafia. Primul lucru pe care trebuie sa-l intelegeti este ca serigrafia este un process ce implica mai multe etape, inainte ca produsul dumneavoastra sa prinda viata. Fara sa ne pierdem in detalii, etapele sunt urmatoarele:

media
0 Comments
02/05/2016 0:05

Daca nu lucrezi in domeniu,dar esti foarte minutios cu proiectele tale, alegerea tricoului blank potrivititi poate da dureri mari de cap. Sunt zeci de producatori si sute de modele detricouri pe care le poti gasi, la o simpla cautare pe google.

Asa ca nu te simti confuz daca nu reusesti sa te decizi asupra unuia singur. Tocmai de aceea am si facut acest minighid, despre cele mai populare tricouri si stiluri. Speram sa te ajute catusi de putin.

media
0 Comments
16/09/2015 0:00

Serigrafia e un proces destul de complicat. Daca vrei ca lucrurile sa mearga cat mai fin intre noi si tine atuncii cand faci o comanda, tine minte trei lucruri. S-ar putea ca unele din scurta lista incropita de noi sa te surprinda.

De cele mai multe ori, clientii nostri ne trimit desinguri realizate pe computerul lor si se asteapta ca desingul final imprimat pe produsele pe care le aleg sa aiba aceeasi culoare pe care ei o vad pe monitorul lor. Si tot de cele mai multe ori culorile difera. Pantone este autoritatea internationala cand vine vorba de culoare. Din 1960 si pana in prezent peste 1.500 de culori au primit un cod asociat pentru a ajuta artistii sa-si comunice viziunea coloristica catre cei care le imprima operele. Culorile se vad diferit pe monitoare diferite. Insa acest sistem de standardizare a nuantelor ne ajuta pe toti sa gasim numitorul comun J